Download Lagu Pendhoza - Demi Kowe MP3

Download gratis lagu mp3 Pendhoza - Demi Kowe MP3 di MetroLagu hanya untuk review saja. Jika Anda suka, belilah kaset atau CD original dari album Pendhoza - Single 2019 agar Pendhoza tetap dapat berkarya.

Lagu Pendhoza - Demi Kowe MP3 yang dinyanyikan oleh Pendhoza juga bisa kalian download pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify, Joox ataupun situs resmi lainnya.

Download Lagu Pendhoza - Demi Kowe MP3 Terbaru



Lirik:

dik aku bali

arep nepati janji

tak jaluk

kowe ra ngapusi


lungaku wingi

amung golek rejeki

tak buktekke

kowe ojo mbedo ati


wes seprene suwene

aku lunga ninggal kowe

adoh paran

yo mung dinggo kowe


aku lila adoh omah

adoh wong tua

demi koe

ben supaya tetep mulyo..


tresnaku rabakal ilang

senajan adoh paranku

setiaku

karo kowe tekan matiku..


aku lunga ra ngilang

nanging merga kahanan

aku ora nggapusi

bakal tak perjuangkan


mikir masa depan

karo golek modal

dinggo sesuk rabi

duduk di pelaminan


muga gusti ngijabahi

aku kowe dadi siji

bakal urip bebrayan

ojo wedi kelangan


aku ning sandingmu

ngancani uripmu

merga yo mung kowe

sing gawe seneng atiku


wes seprene suwene

aku lunga ninggal kowe

adoh paran

yo mung dinggo kowe


aku lila adoh omah

adoh wong tua

demi koe

ben supaya tetep mulyo..


tresnaku rabakal ilang

senajan adoh paranku

setiaku

karo kowe tekan matiku..


merga tresna aku bisa

adoh paran njaga roso

godaan teka

nanging aku ora ngiwa


saiki wis urip bareng

susah seneng dilakoni

ono kowe aku wani

ngadepi urep iki


matur suwun

wis gelem nompo aku

sampun percoyo

karo janji janjiku


bakal tak jogo

tek ing patiku

kanggoku awakmu

kui harga diriku


wes seprene suwene

aku lunga ninggal kowe

adoh paran

yo mung dinggo kowe


aku lila adoh omah

adoh wong tua

demi koe

ben supaya tetep mulyo..


tresnaku rabakal ilang

senajan adoh paranku

setiaku

karo kowe tekan matiku..


aku lila adoh omah

adoh wong tua

demi koe

ben supaya tetep mulyo..


tresnaku rabakal ilang

senajan adoh paranku

setiaku

karo kowe tekan matiku..


Title : Pendhoza - Demi Kowe MP3
Artist : Pendhoza
Album : Pendhoza - Single 2019
Size : 4.83 MB
Duration : 4:25 Minute
Bitrate : 128000 Kbps
Added : 2019-06-17 15:01:58

Bagikan Ke :
Facebook Twitter Pinterest

-> Lagu Pendhoza Lainnya <-

Terimakasih telah mengunduh lagu Pendhoza - Demi Kowe MP3 di MetroLagu. Lagu Pendhoza - Demi Kowe MP3 ini sebagai review bagi kamu sebelum membeli kaset asli yang resmi atau CD original lagu tersebut, atau kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Pendhoza, untuk mendukung Pendhoza di semua charts dan tangga lagu Indonesia.