Download Lagu Via Vallen - Bojo Galak MP3

Download gratis lagu mp3 Via Vallen - Bojo Galak MP3 di MetroLagu hanya untuk review saja. Jika Anda suka, belilah kaset atau CD original dari album Via Vallen - Single 2019 agar Via Vallen tetap dapat berkarya.

Lagu Via Vallen - Bojo Galak MP3 yang dinyanyikan oleh Via Vallen juga bisa kalian download pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify, Joox ataupun situs resmi lainnya.

Download Lagu Via Vallen - Bojo Galak MP3 Terbaru



Lirik:

wis nasibe kudu koyo ngene

nduwe bojo kok ra tau ngapenake

seneng muring, omongane sengak

kudu tak trimo, bojoku pancen galak


saben dino rasane ora karuan

ngerasake bojoku sing ra tau perhatian

nanging piye maneh atiku wes kadung tresno

senajan batinku ngampet ono njero dada


yo wes ben nduwe bojo sing galak

yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah

nanging aku wegah pisah


tak tompo nganggo tulus ning ati

tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone

senajan kahanane koyo ngene


sungguh keterlaluan bojoku sing saiki

kliru sitik wae aku mesti diseneni

ameh dolan ro konco kok ora diolehke

senenange nuduh dikira lungo ro liyane


yen wes ngono aku mung iso meneng

tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng

di matamu aku iki ora tau bener

kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter


yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene


ibarate dele sing uwis dadi tempe

kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane

abote nduwe bojo sing galak

lek ra keturutan senengane mencak-mencak


ra usah digetuni aku kudu kuat ati

nganti tekan mati sliramu tetep ning ati

distel kendo wae, tak nikmati uripe

senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe


kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi

tetep cinta senajan bojoku galak


yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene


yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene


Title : Via Vallen - Bojo Galak MP3
Artist : Via Vallen
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 5.63 MB
Duration : 5:4 Minute
Bitrate : 128000 Kbps
Added : 2019-01-10 19:31:49

Bagikan Ke :
Facebook Twitter Pinterest

-> Lagu Via Vallen Lainnya <-

Terimakasih telah mengunduh lagu Via Vallen - Bojo Galak MP3 di MetroLagu. Lagu Via Vallen - Bojo Galak MP3 ini sebagai review bagi kamu sebelum membeli kaset asli yang resmi atau CD original lagu tersebut, atau kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Via Vallen, untuk mendukung Via Vallen di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Lagu Terkait:

Via Vallen - Selow.mp3 Via Vallen - Selow.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 6.31 MB | Play : 3.087
Via Vallen - Sayang.mp3 Via Vallen - Sayang.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 6.21 MB | Play : 1.614
Via Vallen - Secawan Madu.mp3 Via Vallen - Secawan Madu.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 6.52 MB | Play : 5.828
Via Vallen - Ra Jodo.mp3 Via Vallen - Ra Jodo.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 4.89 MB | Play : 1.979
Via Vallen - Bojo Galak.mp3 Via Vallen - Bojo Galak.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 5.63 MB | Play : 5.373
Via Vallen - Karna Su Sayang.mp3 Via Vallen - Karna Su Sayang.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 4.71 MB | Play : 2.011
Via Vallen - Korban Janji.mp3 Via Vallen - Korban Janji.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 3.80 MB | Play : 3.687
Via Vallen - Wegah Kelangan.mp3 Via Vallen - Wegah Kelangan.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 3.74 MB | Play : 4.326
Via Vallen - Loro Ning Ati.mp3 Via Vallen - Loro Ning Ati.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 6.81 MB | Play : 5.158
Via Vallen - Sewu Kutho.mp3 Via Vallen - Sewu Kutho.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 3.89 MB | Play : 14.146

Recent Search